Fridays

 
 
 God morgon denna fredag morgon!
Jag är så trött på alla gula bilder och därför fick det bli svart/vitt idag. Mörkret gör så att alla bilder som jag fotar blir gulaktiga och nu när jag äntligen har hittat min självutlösare till kameran hoppas jag verkligen på lite sol i helgen.
 
 
 
 Åh vad det är skönt med fredag och det får ni höra av mig varje fredag känns det som :-D.
 
Förutom att jag ska försöka hinna fota i helgen så ska jag och ungarna sätta upp julgranen samt klä den med julmusik i bakgrunden. Funderar även på att smaka på årets glögg som jag inte har öppnat än och jag är så nyfiken på hur den smakar. Det är ingen idé att köpa hem alkoholfri glögg till barnen för de gillar inte glögg men då kan de få te istället som de älskar. Te, glögg och pepparkakor blir jättebra för oss och just nu är det bara snön som fattas. 
 
Har ni klätt era julgranar redan?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Oftast klär vi julgranen 2 advent typ 😛 Men iår är typ ingen hemma över jul så vi chillade med juldekorationen. 😛
    svar: Tack vad kul att du tyckte det 😀

  2. Hej! Jag har just nu en tävling där du kan vinna en valfri bikini från To Die For Swimwear! In och kika på min blogg för mer information, kram!

  3. Jag har klätt min julgran här hemma då vi aldrig firar jul här utan hos mina föräldrar. Årets glögg har jag också redan testat ganska god smak men väldigt stark alkoholmässigt alltså 😮

  4. Mysigt att få upp julgranen, vår har varit uppe en vecka redan 🙂 Och svartvita foton är snyggt, särskilt nu då mörkret omöjliggör vanliga bilder i någon större omfattning… Njut av kvällen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.