Favorit läppglans

 
 Den här läppglansen köpte jag sist när jag besökte åhlens då den låg framme bland Isadoras nyheter. Jag är personligen väldigt svag för läppglans och har faktiskt ingen aning om hur många jag äger just nu. Men trots det kunde jag liksom inte köpa den här ändå.
 
 
Men jag kan tillägga att jag gillar den massor och är väldigt nöjd. Det är en härlig konsistens som inte klibbar och har en jättegod doft som påminner om godis typ kola.
 
Annars gillar jag verkligen Isadoras produkter och därför vågar jag alltid prova något nytt ur deras sortiment och hittills har jag aldrig varit besviken på något. En bra sak till är att Isadoras produkter är inte testat på djur för det tycker jag är jätte viktigt då jag avskyr djurförsök.
 
Läppglanset finns även i flera färger och du hittar den genom att  klicka här <—
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Härligt! Jag tycker inte att hudvård borde få testas på djur överhuvudtaget.
  sv: Ja, och usch, det har varit så mycket annat än jag kan skriva ut på bloggen också. Bara olycka och helvete hela tiden. Så nu ska jag glömma 2015.

 2. Hej!
  Jag har just nu en pågående julkalender i min blogg med härliga erbjudanden och tävlingar under varje lucka. De tävlingar som fortfarande är aktiva är följande:
  Vinn ett superfint halsband från TIMI!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/56715/julkalender-lucka-17-4/
  Vinn ett presentkort på 300kr hos Confidentliving!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/56689/julkalender-lucka-16-4/
  Hoppas någon av dessa tävlingar passar dig 🙂
  En ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.