Dagens tips!

Plagg med snörning har jag inte tjatat om på länge nu och det känner jag mig väldigt stolt över. Men nu kan jag inte låta bli längre för här har jag hittat något snyggt igen som jag bara måste tipsa er om idag!
 
 
 
 
Röd finns här // Ljusbrun finns här // Svart finns här
 
 
Det är denna snygga stickade tröja från Vila som finns i tre olika färger. Till jultomten säger jag “ja tack” och gärna till alla tre. Den vill jag ha på mig den röda på julafton, den ljusbruna på juldagen och den svarta på annandag jul och sedan börjar jag om igen :-D. 
 
Det är så skönt att det redan är onsdag kväll för den här veckan vill jag bara bli av med. Men helgen ser jag fram emot med mina barn då vi har lite planer. Nu måste jag även börja planera så att jag hinner med allt som jag har kvar att göra innan julafton som redan är nästa vecka. Herregud! Det är lika bra att skriva ner en checklista redan nu för tiden bara rinner iväg. Vi ses lite senare alla glada!
 
 
/PUSS
 

40 comments / Add your comment below

  1. älskar inlägget, mycket bra skrivet .
    en annan sak är att jag deltar i miss universe sverige, här kan du läsa lite om mig, samt skulle det betyda väldigt mycket om du gick in och röstade på mig(det gör man endast genom att trycka på de fem pokalerna sen om du vill kan du även trycka på facebook-gilla knappen,under pokalerna. Skulle vara oerhört tacksam!; http://www.missuniverse-sweden.com/Miss-Universe-Rating/1132/Shahrzad_Garoosi ha det bra, härligt inlägg föresten

  2. älskar inlägget, mycket bra skrivet .
    en annan sak är att jag deltar i miss universe sverige, här kan du läsa lite om mig, samt skulle det betyda väldigt mycket om du gick in och röstade på mig(det gör man endast genom att trycka på de fem pokalerna sen om du vill kan du även trycka på facebook-gilla knappen,under pokalerna. Skulle vara oerhört tacksam!; http://www.missuniverse-sweden.com/Miss-Universe-Rating/1132/Shahrzad_Garoosi ha det bra, härligt inlägg föresten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.