Marc Jacobs decadence

 
 
Att jag älskar parfymer är liksom ingen nyhet och ännu mer gillar jag om flaskorna är riktigt snygga. Den här parfymflaskan från Marc Jacobs decadence som föreställer en väska är ju för gullig och håller ni inte med mig? Väska och parfym i ett är ju rena drömmen för oss tjejer men jag är ändå nyfiken på hur doften luktar men det ska jag ta reda på någon dag. 
 
Men om någon av er vet hur den doftar så får ni gärna skriva det i kommentarsfältet?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jo! Vilken rolig parfymflaska ju 😀 eller parfymväska haha 😉
    Sv; ja, visst är det mysko. Man undrar ju lite varför jag ville just ha bort den tavlan xD

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.