Det är verkligen kallt!

God morgon mina godingar!
Brrrrrr vad kallt det har blivit och ingen snö har vi heller. Men fördelen med att det är kallt gör att julkänslorna ökar mer än när det ligger på plusgrader.
 
 
Vinröda byxor från cubus och stickad svart polotröja från gina tricot.
 
 
Men det är tur att jag äger en väldigt varm vinterjacka så att jag klarar av kylan. När graderna går ner mot 20 minus kan jag nästan inte andas utomhus och jag hoppas verkligen inte att det kommer bli så kallt denna vinter. 
 
Nu är det verkligen inte långt kvar till julafton och det känns helt galet! Om jag är färdig med julhandlingen? Åh nej jag är inte riktigt klar med det än och eftersom jag har barnen denna vecka hinner jag inte med några ärenden på stan. Det får bli måndag och tisdag nästa vecka och tills dess ska jag helst veta innan vad som ska inhandlas för det lär vara mycket folk i butikerna dessa dagar. 
 
Är ni klara med era julklappar?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag är nästan klar med all julshopping. Tycker det är skönt att vara ute i god tid 🙂 Här i Skåne är det mest grönt så långt ifrån "juligt". Men då tar man bara på sig sin stickade tröja, mysstrumpor och tomteluvan så är jul 🙂

  2. Jag är nästan klar med all julshopping. Tycker det är skönt att vara ute i god tid 🙂 Här i Skåne är det mest grönt så långt ifrån "juligt". Men då tar man bara på sig sin stickade tröja, mysstrumpor och tomteluvan så är jul 🙂

  3. Skulle du vara intresserad av att hålla en lyxig giveaway med mig och några andra bloggare över jul ? 🙂 Förslag på pris är Michael Kors klocka, Lily and Rose smycken, eller annat förslag ! Får vi ännu fler deltagare är förslaget Ipad. Maila mig om du är intresserad av mer info 🙂

  4. Skulle du vara intresserad av att hålla en lyxig giveaway med mig och några andra bloggare över jul ? 🙂 Förslag på pris är Michael Kors klocka, Lily and Rose smycken, eller annat förslag ! Får vi ännu fler deltagare är förslaget Ipad. Maila mig om du är intresserad av mer info 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.