Glitter och glamour

 

Astrid & Miyu Necklace – Silver / Astrid & Miyu Necklace – Gold / Astrid & Miyu Earrings – Gold / Astrid & Miyu Earrings – Silver / Astrid & Miyu Bracelet – Silver / Astrid & Miyu Bracelet – Gold / Coast Herme Bracelet – Silver / Love Rocks Double Circle Necklace – Silver / Love Rocks Waterfall Drop Earrings – Silver / Love Rocks Rose & Crystal Drop Earrings – GoldIgår tipsade jag om några klänningar till nyårsafton och idag tipsar jag om några glammiga och glittriga smycken. När det är nyårsafton är det liksom tillåtet att glittra från topp till tå och även om plaggen glittrar kan även smyckena göra det. Varför inte köra på hela rubbet när man ändå håller på ;-). Här ovanför ser ni några godbitar som jag har plockat ut för lite inspiration.Vill du glittra till nyår?/PUSS♥

36 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.