Tre outfits!

Godmorgon denna måndag!
Som jag skrev igår så hittar jag inte min självutlösare till kameran och därför har jag inte kunnat fota några outfitsbilder under helgen. Därför har jag satt ihop mina tre senaste outfits som jag är väldigt nöjd över.
 
 
Ihelgen har det varit stormigt ute och jag och barnen har varit innomhus hela helgen. Enda gången jag gick ut var när det var dags för tvättstugan och det var inget vidare. Annars har vi bakat julgodis och jag återkommer med bilder och recept. Vi har även julpysslat och äntligen har jag färgat min hårutväxt och nu känner jag mig mycket fräschare.
 
Justdet! I fredags när jag och ungarna var på Netto och handlade köpte jag hem lite julnytt och det får ni se i nästa inlägg! Vi ses lite senare mina godingar.
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det glädjer att du är så stark att du skämpar på =)… du är en stark kvinna som gör det du måste! Super att du också fortsätter göra det du också tycker om som dina outfits tex, den kavajen med sidenbanden var riktigt snyggt btw…
    Ta hand om dig, TREVLIG VECKA<3

  2. ja, alltså det är inte det för alla med folk som mig med ätstörningar är det så. och även där är det ju inte alla men majoriteten med personer med ätstörningar har svårast för kolhydrater.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.