Nyårsklänningar!

Kollage: Nyårsklänningar!

 

1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

 

Sponsrat inlägg

Nu när det börjar närma sig nyårsafton är det dags att spana in klänningar inför nyår. Glitter och glamour tillhör nyår och här ovanför har jag hittat 6 stycken snyggingar. Nummer 1 och 6 är mina absoluta favoriter och hade jag varit på någon stor fest på nyårsafton hade jag gärna burit någon av dem.
 
Vilken är din favorit?
 
 
/PUSS
 
Shares 0

0 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket! 🙂
    Vilka snygga klänningar! Jag är sugen att köpa en glittrig till nyår och har provat en sjukt fin på H&M men då man knappt har några bröst är det svårt att få den och sitta bra 🙁 Hade minsta storleken men ändå var den lös och konstig över brösten, så tråkigt då den var jättefin..

Kommentera