Nyårsklänningar!

Kollage: Nyårsklänningar!

 

1 här | 2 här | 3 här | 4 här | 5 här | 6 här

 

Sponsrat inlägg

Nu när det börjar närma sig nyårsafton är det dags att spana in klänningar inför nyår. Glitter och glamour tillhör nyår och här ovanför har jag hittat 6 stycken snyggingar. Nummer 1 och 6 är mina absoluta favoriter och hade jag varit på någon stor fest på nyårsafton hade jag gärna burit någon av dem.
 
Vilken är din favorit?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket! 🙂
    Vilka snygga klänningar! Jag är sugen att köpa en glittrig till nyår och har provat en sjukt fin på H&M men då man knappt har några bröst är det svårt att få den och sitta bra 🙁 Hade minsta storleken men ändå var den lös och konstig över brösten, så tråkigt då den var jättefin..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.