Julshopping hos Netto

 

När jag är inne på Netto och handlar hittar jag nästan alltid något fint till hemmet. I fredags fick några prylar följa med mig hem då det blev en minigran, julgranskulor, en ljusslinga med små stjärnor och en ljusstake.

 
 
 
 
Kolla vad fint det blev :-D.
Nästa helg när barnen är hos mig ska vi plocka fram julgranen och det ska bli så mysigt. Jag har redan bestämt mig för vart den ska stå i vardagsrummet och det kommer att bli jättefint när allt är klart. 
 
 
/PUSS
 

68 comments / Add your comment below

 1. Snyggt! Min killes syster gav sin mamma förra året en mini gran (äkta gran) med jätte små julgranskulor samt lite glitter (om jag minns rätt) och den blev sjukt snygg! 😀 det är fint då man inte har läge till att ha en julgran! 🙂
  Sv; åh tack ska du ha! 😀 kul att du gillade inlägget ?

 2. Snyggt! Min killes syster gav sin mamma förra året en mini gran (äkta gran) med jätte små julgranskulor samt lite glitter (om jag minns rätt) och den blev sjukt snygg! 😀 det är fint då man inte har läge till att ha en julgran! 🙂
  Sv; åh tack ska du ha! 😀 kul att du gillade inlägget ?

 3. Fint! Jag älskar att handla på netto, haha 😀 Tycker det är en bra affär med bra priser och de har massor, både mat, inredning, godis osv. 🙂 Kommer sakna den affären nu när jag ska flytta till norr, där finns Netto inte längre 🙁
  Ja det var rätt kul att träffa den där psykologen och bli intervjuad. Det var om arbetssituationen, relation med kollegor, om min roll som myndighetsperson osv. 🙂

 4. Fint! Jag älskar att handla på netto, haha 😀 Tycker det är en bra affär med bra priser och de har massor, både mat, inredning, godis osv. 🙂 Kommer sakna den affären nu när jag ska flytta till norr, där finns Netto inte längre 🙁
  Ja det var rätt kul att träffa den där psykologen och bli intervjuad. Det var om arbetssituationen, relation med kollegor, om min roll som myndighetsperson osv. 🙂

 5. Riktigt fint och mysigt! Jag har letat som en tok efter liknande ljusstake, hehe, nu vet jag vart jag ska gå…hoppas dem finns kvar. Ha en underbar dag!

 6. Riktigt fint och mysigt! Jag har letat som en tok efter liknande ljusstake, hehe, nu vet jag vart jag ska gå…hoppas dem finns kvar. Ha en underbar dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.