Jag mår dåligt

Hej på er!
Jag hittar inte min självutlösare till kameran så därför blev det suddiga mobilbilder den här gången.
 
 
Som jag skrev förra söndagen att det har hänt något som gör att jag mår dåligt psykiskt. Det handlar om ungarnas far som ljuger för mig hela tiden. 
Han har inte berättat för mig att han har någon annan och förnekar när jag frågar om det. Visst har han all rätt att träffa någon annan men jag tycker att det är dålig stil att inte berätta sanningen.
 
 
Nu till själva sanningen!
Jag vet att han träffade henne innan han gjorde slut med mig. Han var nästan aldrig hemma för att han träffade henne hela tiden. Två månader innan han gjorde slut köpte jag en bil som han ville ha och den står fortfarande på mitt namn. Nu kräver han att vi ska ändra våra barnveckor inför nästa år och jag vet att han vill anpassa sitt liv med henne som också har sina barn varannan vecka.
Men jag då?
Jag har faktiskt också ett liv och jag är så trött på att han alltid ska få sin vilja igenom. 
 
Det var skönt att få skriva av sig om det här och jag har även mer att berätta för er som jag återkommer med i ett annat inlägg.
 
Vi ses lite senare mina finaste!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Usch vad jobbigt! 🙁
  Och det är inte lätt när människor ljuger om sådana saker.
  Hoppas ni tillsammans ändå finner en rättvis lösning.
  Stor kram <3

 2. Vad tråkigt att du ska behöva må dåligt och tråkigt att han träffat någon som han inte kunnat vara ärlig att berätta om, det måste man ju göra, varför ljuga om det, det sårar ju bara än mer. Tycker du ska säga det till honom, samt han kan ju inte bara få allt serverat på silverfat, även du har känslor och önskemål, han ska ju kunna anpassa sig även för dig
  kramar

 3. Detta låter verkligen inte roligt för dig! Något av det värsta som finns är när folk ljuger för en och i detta fall verkar det absolut inte roligt! Hoppas allt kommer lösa sig, du är inte värd att gå runt och må dåligt! Kram <3

 4. Men STOR kram! Tror inte jag kan skriva om något som gör att det känns bättre 🙁 HOppas verkligen ni löser det så det känns _bra_ för dig! Du är också viktig!

 5. Hej!
  Jag har just nu en pågående julkalender i min blogg med massa härliga erbjudanden och tävlingar under varje lucka! De tävlingar som fortfarande är aktiva och som du alltså kan vara med och delta i och ha chansen att vinna fina priser är följande;
  Vinn ett presentkort på 200kr hos Beccadesign!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/56423/julkalender-lucka-5-4/
  Vinn ett kit för händer, fötter och naglar från Burt’s Bees!
  http://martinaolsson.myshowroom.se/56493/julkalender-lucka-6-4/
  Hoppas någon av tävlingarna passar dig! 🙂 En ny lucka öppnas varje dag klockan 11.00 t.o.m. den 24:e december.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.