Adventsshopping

Idag är det andra advent och igår gjorde vi julgodis som vi firar denna dag med. Jag vill också fira denna dag genom att dela med mig av några grymma erbjudanden som jag har hittat.
 
 
 
Just nu finns det en hel del erbjudanden att utnyttja och det passar mig utmärkt när jag är lite sugen på adventsshopping. Jag har hittat två stycken jättefina väskor som skulle passa utmärkt inför alla adventsaktiviteter.
 
Om du vill ha 15% rabatt på hela din beställning hos Love of brands kan du klicka här <—
 
 
 
När jag har ont om tid kan jag beställa hem mat via Panini där maten ser både fräsch och god ut. Just nu har de grymma rabatter på middagslådorna som bara inte får missas.
 
Du kommer direkt till rabatterna genom att klicka här <—
 
 
 
Om jag inte redan hade ägt en snygg vinterjacka hade jag gärna beställt en jacka från Svea. Ännu bättre är att du får 25% rabatt på den dyraste varan och du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här <—
 
 
 
Min hy blir väldigt torr när det blir kyligt ute och det innebär att jag behöver nya ansiktsprodukter. Hos Lloydsapotek får du 30% rabatt på all hudvård och du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka här <—
 
Det var mina grymma erbjudanden som jag delar med mig av denna underbara andra advent och hoppas att ni uppskattade det?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.