Lördag

God morgon denna underbara lördag!
Eller nu kanske jag tar i eftersom det är världens tråkigaste väder idag och jag som verkligen hoppades på att se lite dagsljus idag. Det är så mulet ute att det är riktigt mörkt så några D-vitaminer blir det inget av denna helg heller.
 
Här är några bilder som jag tog för ett år sedan då jag fick för mig att göra några fjortis-posé.

Vad händer idag då?

Jag och ungarna ska alldeles strax plocka fram frukost för våra magar håller på att vakna nu sakta men säkert. Eftersom det är sjukt trist väder så ska vi tända ljus, sätta på julmusik och göra julgodis samt julpyssel. I eftermiddag har jag även tvättstugan och den här gången ska jag passa på att tvätta sängkläderna för det är så mysigt att gå och lägga sig i rena sängkläder.
 
Det är våra planer just nu men vem vet? Vi kanske även får oväntat besök?
 
/PUSS
 
 
 
 

27 comments / Add your comment below

  1. Du är väldigt vacker! 🙂
    Mysigt att baka med barnen! Här är det också tråkväder.. Längtar efter snön så det blir lite ljusare snart! 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.