Gott på jobbet!

Titta vad en kollega hade med sig till jobbet här om dagen!
 
 
God kväll mina finaste!
 
På mitt jobb är mina kollegor väldigt duktiga på att ställa godsaker i personalrummet. Förra veckan efter att några studenter hade slutat var hela bordet full av gottigheter och jag trodde aldrig att det skulle ta slut. Men det gjorde det! Efter att bordet hade varit tomt i någon dag så stod dessa underbara chokladcupcakes plötsligt på bordet och herregud vad goda de var.
 
Nu har jag och barnen kommit hem efter att ha handlat inför helgen direkt efter hämtningen från fritids. Nu ska jag steka pannkakor och senare blir det fredagsmys till Idolfinalen. 
 
Ska ni kolla på finalen? I så fall vem hejar ni på?
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Gud vad gott med fika!
    Just nu håller jag i en superrolig tävling i samarbete med Nordicfeel där du kan vinna en rabattkod på 300 kronor! Tävlingsreglerna är superenkla, så vad gärna med om du vill! : ) Ha en fin kväll, kramis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.