Inför helgen!

 
God morgon på er!
Hur är läget med er denna torsdag morgon? Själv funderar jag på saker som måste inhandlas inför helgen då det både blir matlagning och julbakning. Jag har bestämt mig för två olika sorters godis som vi ska baka och kommer jag på något mer så får jag ta det en annan dag.
 
 
Här är en vacker blombukett som jag fick av en vän för ett tag sedan. Blombuketten finns inte kvar längre men bilderna finns kvar som jag bara har glömt bort att visa för er.
 
 
Mina planer inför helgen är att på fredag kväll ska jag och ungarna kolla på Idolfinalen samt ha fredagsmys. På lördag ska vi julpyssla, baka julgodis och hoppas även på sol för jag vill gärna vara ute några timmar innan det blir mörkt igen. När jag jobbar missar jag både solen och dagsljuset och det är så himla trist tycker jag.
 
Nu ska jag fortsätta spana in recept men vi ses lite senare!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Vilka fina blommor och vilken snygg tröja! En sådan skulle jag mer än tänkas kunna använda. Vart har du köpt den? 😀
  Mysigt att du också ska julbaka i helgen – det ska jag också göra inför andra advent tänkte jag 🙂
  Sv; tack ska du ha! Har inte riktigt fått jobbet ännu – men det är mer troligt att jag kommer att få jobbet. Fått tre introdagar till nästa vecka 😀

 2. Vilken himla fin bukett!
  Just nu håller jag i en superrolig tävling i samarbete med Nordicfeel där du kan vinna en rabattkod på 300 kronor! Tävlingsreglerna är superenkla, så vad gärna med om du vill! 🙂 Ha en fin kväll, kramis!

 3. Fina du! 🙂 Vad skoj med julbak och godistillverkning! Vad har ni tänkt göra för något? 🙂 Jag själv har bakat flera dagar, tycker det är så kul och särskilt nu såhär inför jul. Jag har gjort både lussebullar, pepparkaksmuffins, kladdkakemuffins, glutenfri snickerskladdkaka, pepparkakskladdkaka och rocky road 🙂 Imorgon har jag tänkt göra saffranskladdkaka, älskar det!
  Ja det var skönt med en lugnare dag idag efter att ha haft mycket för mig hela veckan. Hur har din torsdag varit? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.