Fyra favoriter!

 

Topp från Calvin Klein // Känga från Timberland // Kontur-palett från Anastacia //  Nattset från Rut&Circle

 
 
Annars i vanliga fall brukar det vara mina tre favoriter just nu men den här gången ökade jag med ytterligare en till och därför blev det fyra stycken favoriter idag.
 
En topp från Calvin Klein har legat väldigt länge på min önskelista och just nu är jag verkligen sugen på en i svart färg. Ett par kängor från Timberland var jag redan sugen på förra året när det blev så himla populärt och “jag vill ha begäret” likom ökar när jag får syn på ett par. En kontur-palett från Anastacia som framhäver vackra ansiktsdrag och dessutom inte täpper igen porerna. Det kan ju inte bli bättre!
Jag älskar nattset och speciellt om materialet är i satin och denna från Rut&Circle vill jag mer än gärna sova i. 
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.