Jag och Findus

 
I början av detta år passade jag på att ta foton på den här söta lilla kissen då han var en liten kattunge. Kissen heter Findus och är inte min katt men fick vara min tillfälliga modell.
 
 
 
 
Jag längtar verkligen till de ljusare tiderna då dagsljuset blir tillgängligt om dagarna för då blir bilderna hundra gånger bättre. När dessa bilder togs var det dagsljus ute eftersom det var vår och just nu känns det som evigheter sedan jag såg dagsljuset. I helgen var det mörkt både lördag och söndag hela dagarna men igår när jag jobbade var det självklart sol hela dagen tills jag slutade jobbet.
 
Förresten! Dessa bilder togs med min mobilkamera genom självutlösaren på 10 sekunder. Jag har aldrig någon fotograf som kan fota mig så jag får alltid göra det bästa av situationen.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Så söta ni är! Jag längtar också, jag gillar mörker men trivs som bäst när det är just och soligt. Haha, det där händer mig jämnt! Det är alltid ljust och fint när jag jobbar och mörkt när jag är ledig. Ha en fortsatt trevlig dag! ::kram::

  2. Solen försvann nu, men förhoppningsvis kommer den tillbaka. Det är så tråkigt då det blir mörkt så snabbt 🙁
    Jättefina bilder på er två 😀
    Sv; okej, vad roligt 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.