Naglar inför nyårsafton!

 
 
 
 
 
 
Hejsan hoppsan!
 
Här såg ni en bildbomb från förra årets naglar som jag hade på nyårsafton. Glitter och glamour är liksom ett måste till nyår och i år blir det förmodligen en repris fast i andra färger tror jag. Det är liksom bara några veckor kvar tills det är nyårsafton då det är lika bra att börja planera lite smått redan nu. Eftersom jag inte vet var jag ska befinna mig på nyårsafton så lugnar jag mig med att planera en outfit. Men naglarna kan jag inspirera mig av redan nu känner jag eftersom det är väldigt roligt.
 
Ha en fortsatt trevlig lördag och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. visst är det skoj att hålla på med naglarna jag gjorde det mkt förr men i yrket får vi inte ha så nu är jag hemma då målar jag gärna super fina blev dina kram ha en fin dag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.