Julgranar

Jag är uppväxt med att dekorera julgranen med både en massa fint pynt och saker som jag och syrran gjorde på dagis när vi var små. Granen blir liksom mer personlig då och jag blandar gärna än i dag med pynt som mina barn har gjort till granen.
 
När jag kikade hos weheartit hittade jag en hel del olika stilar när det gäller julgranar. Här nedanför jag samlat ihop några olika teman för lite inspiration.
 
 
 
Klassiskt rött som de flesta föredrar.
 
 
 
Tema i vitt som är väldigt fräscht enligt mig.
 
 
 
För dem som gillar färgstark eller håller sig till endast två färger.
 
 
 
Eller en sådär gammaldags och mysig stil som alltid går hem.
 
 
En stilren jul för dem som inte vill ha för mycket julpynt runt omkring. 
 
Den här sista stilen kommer mest påminna mitt jultema i år eftersom jag inte har så mycket julsaker efter separationen med barnens far. Men till nästa år ska jag se till att ha mera julpynt.
 
Vilken jul är din stil?
 
 
/PUSS
 
 
 
 

26 comments / Add your comment below

  1. Jag är också uppväxt med sådana granar fulla av våra förskoleprojekt och korgar med julgodis. Jag älskar julen och myset runt julen. Tyvärr gör inte min man det, hans mamma dog den 27:e december 2003 och han förknippar bara julen med det.. Kram på dig fina du

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.