Inför julen!

God morgon på er!
 
Det känns som att jag har spenderat hela helgen i köket då vi har bakat snickers, nutellakakor, peppar kakor samt lagat mat. Jag återkommer med bilder på mina bakverk i ett annat inlägg. Vi satte även på julmusik för att öka julkänslorna och det var riktigt mysigt.
 
 
 
 
Den här veckan är min barnfria vecka och igår blev jag jätte ledsen när de blev hämtade av sin far. Bara efter en timme fick jag ett sms av min dotter som skrev att hon saknar mig. Då började jag att gråta igen. 
 
Idag efter jobbet ska jag spana runt på julklappar till barnen och även hämta ut ett paket på hemvägen. Egentligen skulle jag hämtat den igår men det var så kallt ute att jag valde att sitta i soffan med en filt istället och det gjorde jag rätt i. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. ja du det är alltid jobbigt att lämna barnen o jag förstår dig men jag hoppas tiden går snabbt så ni snart är tillsammans igen 🙂 mysigt med julen önskar dig en skön dag kram

  2. ja du det är alltid jobbigt att lämna barnen o jag förstår dig men jag hoppas tiden går snabbt så ni snart är tillsammans igen 🙂 mysigt med julen önskar dig en skön dag kram

  3. Va mysigt med bakning 😀 men vad tråkigt att vara ifrån kidsen 🙁 kan inte sätta mig in i hur du känner men jag beundrar hur stark du är för det är så jag ser dig <3 Bamse kramar till dig, du är en underbar mamma !

  4. Va mysigt med bakning 😀 men vad tråkigt att vara ifrån kidsen 🙁 kan inte sätta mig in i hur du känner men jag beundrar hur stark du är för det är så jag ser dig <3 Bamse kramar till dig, du är en underbar mamma !

  5. Vad duktig du är på att baka. Är inte så bra när det gäller bakning, men jag tycker om att laga mat. Mysigt det lät med att vira in sig i en filt.

  6. Vad duktig du är på att baka. Är inte så bra när det gäller bakning, men jag tycker om att laga mat. Mysigt det lät med att vira in sig i en filt.

  7. Jag förstår att det måste vara jobbigt att lämna ifrån sig barnen 🙁 . För att förhoppningsvis kunna pigga upp dig lite måste jag hylla dig för inredningen på bilden, super fint. Du verkar vara en riktigt stark och duktig tjej!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.