Adventsljusstakar

Jag är ute efter en snygg och stilren adventsljusstake eftersom det passar bäst till min inredning.
 
 
Grön marmor från hemtex // Silver från mio  // Grå marmor från jotex // Vit marmor från jotex
 
 
Här har jag plockat ut fyra stycken favoriter men angående färgerna har jag en enorm beslutsångest. Just nu har jag vitt och grönt i mitt kök då jag funderar på ljusstaken i grön marmor men de övriga är också otroligt fina. Vit eller grå marmor passar till de flesta färgerna ifall jag får för mig att byta färgtema i köket nästa år. Men nästa gång jag har vägarna förbi hemtex ska jag kika lite närmare på den gröna och då får jag se om den ska följa med mig hem.
 
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. sjukt bra att jag snubblade in på detta inlägg, hade helt glömt bort advent osv.. (konstigt jag vet)
    !<3 haha, måste iallafall köpa ljusstakar 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.