Jag smälter!

Vissa bilder på djur är så otroligt söta att jag bara önskar att jag kunde gosa med dem på riktigt. Här nedanför bjuder jag på några sötnosar som jag mer än gärna vill gosa med just nu.
 
 
 
 
 
 

 

 
Det är nästan livsfarligt att titta på så otroligt söta djur för då blir jag bara mer sugen på att skaffa mig ett litet husdjur. Men eftersom jag jobbar som jag gör och vill inte heller bli låst så kan jag inte ha något husdjur just nu. Annars är jag uppväxt med husdjur då jag har haft hund, katter, kanin, marsvin, hamstrar, salamandrar, fiskar samt tagit hand om vilda skadade fåglar.
 
Har ni något/några husdjur?
 
 
/PUSS
 

29 comments / Add your comment below

  1. Åh, valparna! Herrgud!
    Jag har inget husdjur då jag är allergisk. Dock klarar jag av min morfars hund väldigt bra så jag brukar säga att han är halva min! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.