Härliga frukost

 
Jag är ingen frukost människa men efter en lång PW ute i härliga naturen är det riktigt gott med en god frukost tycker jag. Fast innan dess startar jag alltid dagen med två koppar kaffe med mjölk.
 
I somras under semestern blev det väldigt ofta och vid två tillfällen glömde jag inte att fota min lyxfrukost innan det hamnade i min mage.
 
 
 
 
 Ni ser på bilderna att jag är väldigt förtjust i bär och det är jag också. Till pannkakor och gröt föredrar jag färska bär framför sylt samt bäriga smoothies.
 
Annars äter jag oftast mackor eftersom jag älskar bröd och pålägg får gärna vara rökt kalkon eller ost. 
 
Vad äter ni till frukost?
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Jag föredrar riktigt lyxiga frukostar med massa olika, som ägg, bacon, amerikanska pannkakor, belgiska våfflor och lite andra saker, men för det mesta så blir det smörgås 🙂

 2. Åh jag älskar frukosten. Jag vaknar så hungrig att jag aldrig skulle klara mig fram till lunch utan mat.
  Jag äter en macka med te på vardagarna och på helgen äter jag gärna gröt med äppelmos, mackor, te, juice och smoothies.

 3. Morning!! Jag är en riktig frukostmänniska.Jag älskar att äta mycket pá morgonen.Ett par fullkornsmackor med kalkon och päronskivor,granola med kefir och gojibär,apelsinjuice och kaffelatte.:) Ha en fin dag! Kram!

 4. Ser supersmarrigt ut!
  Ja tycker om att variera min frukost och vad det blir beror ofta p hur mycket tid jag har på morgonen. Något som alltid är bestående i min frukost är iaf ägg i någon form, det finns alltid!

 5. Jag är inte heller någon frukostmänniska, brukar äta mat till frukost….Hehe, men ibland händer det att jag äter ett grovt bröd med något mumsigt pålägg, ägg, bacon, pannkakor, gröt, yoghurt med egen müsli och bär m.m

 6. Jag har riktigt svårt med att äta frukost faktiskt. Brukar ta någon dryck och smörgås endast men vill bli bättre på frukosten. Man kan ju alltid tex göra smoothies dagen innan och ha i kylskåpet men är så glömsk av mig ibland 😛

 7. Det går i perioder vad jag äter till frukost! Antingen är det flingor med ett glas mjölk (ja har inte mjölken i flingorna, finns inget värre än sottiga flingor haha) eller 2 mackor med Salami (och självklart ett glas mjölk). Här i USA gillar jag inte riktigt brödet, det är så sött och mjukt, så det blir en skål flingor 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.