Full fart!

Hej på er mina godingar!
 
 
 
Byxor och boots från hm // Polotröja från gina tricot
 
Inatt har jag sovit mellan två barn då det har varit både mysigt och jobbigt. Lillgrabben har lyckats väcka mig flera gånger och han kom även åt en lampa i sömnen så att den ramlade ner i golvet och gick sönder i tusen bitar. Han sa “förlåt mamma” och då sa jag att “det inte gör något och att vi måste fortsätta att sova nu“. 
 
Stortjejen verkar vara fri från löss men jag ska fortsätta att kolla extra i hennes hår veckan ut ifall jag har missat något. 
 
Med andra ord har jag fullt upp med barnen och det blir verkligen kontraster i mitt liv då jag har barnen varannan vecka. Det är både härligt och jobbigt att sakna barnen när jag inte har dem hos mig men tyvärr är läget så här och jag gör det bästa av situationen. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina finisar!
 
 
/PUSS
 

22 comments / Add your comment below

  1. haha ja att sova mellan två barn är en upplevelse man känner sig lite misshandlad när man vaknar om man ens har lyckats sova så att säga:) kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.