12 sanningar om mig!

När jag var 20 år gjorde jag en abort. Det var med en killkompis och kondomen sprack, jag pluggade vidare och ville flytta hemifrån. Därför tog jag beslutet att göra en abort för jag var inte redo att bli mamma. 
 
Jag har bröstinplantat. Efter att ha fött två barn försvann mina bröst och de blev även otroligt fula. Jag mådde dåligt, kände mig okvinnlig, jag duschade alltid med bikinin på badhus så att ingen såg dem. Jag har en normal storlek på mina bröst som passar till min kropp och det syns inte att brösten är opererade.
 
Jag klarar inte av att se toalettlocket uppfällt. När jag vistas inne på en toalett  där locket är uppfällt får jag nästan panik och stänger det.
 
Jag lämnar aldrig ett rum utan att släcka lampan. Det är något som jag alltid har gjort då det är en vana för mig.
 
Jag avskyr att vänta. När jag väntar blir jag otroligt rastlös och känner att det bara är slöseri med tid.
 
Jag använder sällan kniv när jag äter. När jag måste skära använder jag kniven men annars ligger den oftast oanvänd.
 
Jag kan inte gå utanför dörren med omålade ögonbryn. Jag avskyr mina ljusa ögonbryn och jag känner mig naken om brynen är osminkade. 
 
 
 
 
Jag avskyr att bli ifrågasatt. Eftersom jag är en väldigt noggrann person som gör allting väldigt genomtänkt så blir jag irriterad om jag blir ifrågasatt eller dumförklarad. 
 
Jag gick in i väggen för 7 år sedan. Då fick jag panikångest efter alla dessa år av stress och än idag tar jag min medicin mot panikångest för att klara av min vardag. 
 
Jag är otroligt lättskrämd. Det räcker med att någon bara öppnar dörren eller om telefonen ringer så hoppar jag till. 
 
Jag har en glugg mellan mina tänder. Tandläkaren har satt porslin på framtänderna så att tänderna ser lite bredare ut och gluggen blev mycket mindre. Jag hade tandställning som liten men tänderna växte isär igen. 
 
Jag har otroligt svårt för svettlukt och dålig andedräkt. Därför missbrukar jag deodorant och tuggar ofta tuggummi. 
 
 
 
 
 
/PUSS
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Har suttit och funderat på om dina inte är fixade ^^… skulle jag också har gjort och inget fel med det! Bara det inte går överstyrd liksom. Vi har några saker gemensamt men lättskrämd är jag inte *S* Glömmer aldrig när jag och några gick på en sådan spökvandring… råkade gå lite fel och så kom en "spöke" och skulle skrämma mig men se det gick inte. De andra pissade på sig medan jag bara "bu på dig själv vetja" åt den, HAHAHHA… fanns en sådan videokamera så de + vakten som var utanför bara gapade på mig när vi kom ut *lmao*

  2. Tycker det är befriande att läsa om kvinnor som operarar brösten för sin egen skull. Hade inte ens tänkt på det om du inte sagt det! Vill du skriva mer om det?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.