Nagellack!

God morgon alla glada!
 
Igår kväll när jag gick igenom bilderna i datorn så råkade jag fastna för några bilder på mina målade naglar som jag har målat i somras. Det är verkligen roligt att kolla tillbaka hur jag har målat mina naglar och därför är jag tacksam över att jag har tagit dessa bilder. 
 
 
 
 
Nu på senaste tiden när jag har haft fullt upp med flytten och mycket annat så har jag inte tagit hand om mina naglar alls och nu ser de för jävliga ut. Men nu ska det bli ändring på det och från och med nästa helg ska jag börja måla naglarna varje fredag som förr. 
 
Ifall ni undrar varför just fredagar då anledningen är att jag får inte ha nagellack på jobbet. Därför passar jag på att använda det på helgerna när jag är ledig, men det är mindre roligt att tvingas ta bort det på söndagarna. 
 
Just det!
Jag vill bara påminna er att idag är det fredagen den trettonde! 😀
 
 
Nu vill jag ha helg och hoppas att denna arbetsdag går snabbt som satan men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Hej, kan du meddela jhennifer att jag försökt kommentera hennes sida, men jag blir bara utkastad hela tiden.Men du kan väl hälsa att jag tackar för kommentaren och jag tyckte det blev fina bilder.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.