Från mitt badrum

God kväll mina godingar!
Ikväll bjuder jag några bilder från mitt badrum. Eller snarare några detaljer som jag har pysslat med för att få en mysig stämning.
 
 
 
 
 
 
 
 Jag blir glad av att se mina fina smycken, jag blir glad av att det är rent och fint, jag blir glad av att se blommor, jag blir glad av levande ljus samt doftljus. Det är roligt att inreda med produkter och framförallt om det är i fina förpackningar samt även saker som jag använder dagligen.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. jättefint! <3
    sv; Jag är skeptisk mot nästan alla chattrum där man inte riktigt kan få se personen osv. Och jag blir också riktigt arg nu när jag tänker tillbaka på allt! sjukt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.