Nya posters på väg!

Jag har äntligen beställt hem nya posters som jag ska rama in i mitt hem och igår köpte jag även nya ramar i olika storlekar. 
 
 
 
 
 
Jag älskar verkligen sådan konst som ni såg på bilderna och jag kommer inte att avslöja för er vilka jag har klickat hem ännu. Det återkommer jag med när allt är på plats i mitt hem för det blir mycket roligare. 
 
Vad gillar ni att ha på väggarna?
 
 
Angående en annan sak som jag hittade efter att ha surfat runt en stund på nätet. Det är en hemsida som handlar om lotto där de har vinstplaner och utdelning på Keno. Jag tycker att det är väldigt intressant att spana in där på hemsidan så därför ville jag dela med mig av en länk dit om ni är nyfikna. Personligen tycker att det är roligt att surfa runt på nätet där man hittar nya hemsidor och det skulle jag kunna göra i timmar om jag hade haft den möjligheten. Hittar jag något mer roligt att tipsa om så återkommer jag med det i ett annat inlägg. Nu ska jag i alla fall spana in hemsidan igen men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

34 comments / Add your comment below

  1. Fina tavlor. Jag brukar sätta upp tavlor som jag sytt själv. Men även tavlor med änglar på. Jag har en stor tavla i vardagsrummet som jag köpte 2008 i Louvren i Paris.Det är min absoluta favorit. Svar: Kakan är väldigt god och går snabbt att göra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.