Inför veckan!

 
 
Jeans från hm // Linne från mq // Kofta från ullared
 
God morgon mina fina!
 
Har ni haft en bra helg?
Som ni har märkt så har jag haft fullt upp hela helgen men nu är det skönt med måndag igen då jag har en hel ny vecka att se fram emot. Idag efter jobbet ska jag till åhlens för att köpa några ramar i olika storlekar och jag har även fler ärenden att göra i veckan. Imorgon tänker jag träna efter jobbet men det blir nog bara träning en gång denna vecka istället för två eftersom jag inte hinner mer än så.
På fredag ska jag åka bort direkt efter jobbet och kommer hem på lördag igen. Ja ibland önskar man verkligen att man hade mera tid för tiden bara rinner iväg. 
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tack för din kommentar. Jag behöver inte träna efter jobbet. Jag gör det på arbetstid om man säger så. När man kommer hem ibland, så känns det i musklerna och det är ett bra sätt att hålla formen.Jag får arbeta med hela kroppen och då är man skönt trött när man kommer hem.Ha en bra dag.

  2. Ja tänk va snabbt tiden går, framför allt när man har mycket att göra. Men känslan av att tiden springer förbi brukar vara ett tecken på välmående 🙂
    Ha en fin måndag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.