Så besviken!

 God morgon på er mina godingar!
 
Hur är läget med er då? Själv så behöver jag bara skriva av mig lite eftersom jag är lite upprörd just nu.
 
Som rubriken lyder så känner jag mig väldigt besviken, arg och ledsen och det beror på en sak som hände igår. När jag hämtade ungarna på fritids efter jobbet så berättade en av fröknarna för mig att lillgrabben har varit ovanligt olydig på senaste tiden och har även vägrat äta lunch på skolan. Både fröknarna och jag tror att det beror på separationen mellan mig och barnens far och det har bara gått fyra veckor sedan ungarna har fått bo hos oss varannan vecka. 
 
 
 
 
På kvällen ringde jag barnens far för att berätta det här för jag tycker att det är väldigt viktigt att vi tar tag i sådana situationer tillsammans så att det blir så bra som möjligt för barnen. Men det var som han knappt lyssnade på vad jag sa och jag fick bara svaret att han tror det beror på en ny trots. Det som gjorde mig bara mer arg var att han lät så himla sur i telefonen och vi avslutade samtalet väldigt snabbt eftersom han ändå inte ville prata med mig. Vi bråkade ingenting utan det var efter samtalet som jag tänkte efter och blev arg på honom över hela situationen. 
 
Jag som verkligen trodde att vi skulle prata om barnen lite extra nu i början för det här är en stor förändring för barnen och jag vill inte att de ska må dåligt bara för att deras far ville bli av med mig för att han inte känner någon gnista längre efter ett elva årigt förhållande.
 
Ungarna tror att det är vi båda två som har beslutat det här och det får mig att må extra dåligt och att jag tvingas bo kvar i denna håla som jag egentligen bara vill fly ifrån. Men det går inte eftersom ungarna går i skolan här och jag skulle aldrig i mitt liv flytta ifrån dem. 
 
Nu ska jag sluta att gnälla men det var väldigt skönt att få skriva av sig. En positiv sak i det hela är att jag inte har några känslor kvar alls för ungarnas far och förutom barnen har jag många vänner som jag åter tar kontakt med igen efter alla dessa år.
 
Jag uppskattar verkligen alla era fina kommentarer som ni lämnar hos mig och jag blir så himla glad över att få läsa dem. Vi ses lite senare mina älsklingar!
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Usch va trist men tyvärr kommer det perioder i livet med barnen som är mindre roliga o en skilsmässa gör det inte lättare, skilde mig själv efter 20 år med 3 barn o det var jobbigt just för barnen. Men allt har sin tid, jag har alltid varit ärlig mot barnen o mig själv …hoppas din energi kan ta dig fram fast du har det jobbigt nu stor kram till dig/er

  2. Usch va trist men tyvärr kommer det perioder i livet med barnen som är mindre roliga o en skilsmässa gör det inte lättare, skilde mig själv efter 20 år med 3 barn o det var jobbigt just för barnen. Men allt har sin tid, jag har alltid varit ärlig mot barnen o mig själv …hoppas din energi kan ta dig fram fast du har det jobbigt nu stor kram till dig/er

  3. Självklart påverkar en separation barnen och det kan visa sig på olika sätt. Jag tror det är väldigt viktigt att man som föräldrar har en samsyn på det. Hoppas att det ordnar sig.

  4. Självklart påverkar en separation barnen och det kan visa sig på olika sätt. Jag tror det är väldigt viktigt att man som föräldrar har en samsyn på det. Hoppas att det ordnar sig.

  5. Vilken fruktansvärt jobbig situation. Oavsett om ni som föräldrar älskar varandra eller inte så måste man jobba tillsammans så att barnen ska få de så bra som möjligt. Nu är de tyvärr vanligare att föräldrar går isär än att de är tillsammans men man måste sätta barnen först. Jag hoppas ni kommer kunna få en bättre kommunikation mellan er :/

  6. Vilken fruktansvärt jobbig situation. Oavsett om ni som föräldrar älskar varandra eller inte så måste man jobba tillsammans så att barnen ska få de så bra som möjligt. Nu är de tyvärr vanligare att föräldrar går isär än att de är tillsammans men man måste sätta barnen först. Jag hoppas ni kommer kunna få en bättre kommunikation mellan er :/

  7. Nej ush va jobbigt! Förstår att du blir frustrerad och besviken. Tror precis som dig att det är viktigt med bra kommunikation mellan dig och pappan. Tills han tar sitt förnuft till fånga kan du ju försöka prata med barnen iaf. Kram

  8. Nej ush va jobbigt! Förstår att du blir frustrerad och besviken. Tror precis som dig att det är viktigt med bra kommunikation mellan dig och pappan. Tills han tar sitt förnuft till fånga kan du ju försöka prata med barnen iaf. Kram

  9. Pojken är arg på er båda. Därför är han trotsig just nu. Det bästa du kan göra är att trösta honom. Kanske lova honom något som ni kan göra i helgen. Något roligt som han kan se fram emot. Kram.

  10. Pojken är arg på er båda. Därför är han trotsig just nu. Det bästa du kan göra är att trösta honom. Kanske lova honom något som ni kan göra i helgen. Något roligt som han kan se fram emot. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.