Rent och fint!

 

Nämen hej på er!

Vad har ni för er denna halloween? Själv så har jag rensat, städat och fått ordning och reda i mitt hem och det är så skönt nu efterråt. 
 
 
 
Här visar jag några bilder från mitt hem och jag är så nöjd med min inredning.
 
 
 
Det blir så mysigt när det blir mörkt ute då jag tänder upp små lampor och levande ljus.
 
 
 
Såhär mysigt hade jag igår kväll och ikväll blir det en repris på det. 
 
 
 
Jag ska visa en nyare bild på mitt kök för jag har fått upp hyllor på väggen ovanför köksbordet.
 
Idag blir det lugnt för min del och imorgon kommer mina älskade barn hem till mig efter lunch och då vill jag vara pigg för då måste vi hitta på något tillsammans. Alldeles strax ska jag iväg mot tvättstugan och efter det ska jag laga köttfärssås med spagetti för det var längesedan jag lagade det. Jag behöver även fylla frysen med matlådor till veckan så därför blir det storkok. 
 
Nu ska jag strax iväg men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad fint du har det hemma. 🙂
    Den här helgen ägnar jag mig åt vävning. Vill bli klar med mattan till dotterns rum för sen ska jag plocka isär vävstolen och flytta ner den från vinden till ett rum på bottenvåningen. Det är för kallt att sitta på vinden och väva på vintern och nu ska vi göra i ordning ett rum på bottenvåningen där jag kan väva. Eftersom jag bara väver på vintern så är det ganska osmart att ha vävstolen på en oisolerad vind. 🙂
    You Rock!!!

  2. Då är ju högreven så jääkla nice att koka storkok på ;))… mye för slantarna vetja! Levande ljus i massor gör så otroooligt mycket i hemmet alltså + olika små punktbelysning också!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.