Helgens planer!

Hej på er och god morgon!
Då är det den sista arbetsdagen på denna vecka och det känns väldigt konstigt med en hel barnfri helg som jag har framför mig. Barnen kommer på söndag då nästa vecka är min barnvecka. Det ser jag verkligen fram emot eftersom jag har saknat mina älsklingar så otroligt mycket.
 
 
 
Klänning från Cubus och tights från åhlens.
 
 
En sak tänkte jag på med det här att sakna! Vad nyttigt det är egentligen för oss alla människor. Visst en vecka ifrån barnen är verkligen skitjobbigt och jag gråter varje dag men det tar säkert ett tag tills jag vänjer mig vid situationen. 
Eftersom jag blir helt själv i helgen så ska jag passa på att pyssla hemma. I vissa skåp hemma har jag bara slängt in saker för att bli av med all packning och i helgen ska jag riva ut allt och börja om. Det är sådant som jag inte direkt har prioterat när barnen har varit hos mig. Så nu blir det ordning och reda i mitt hem då jag kan börja hitta mina grejer :-D. 
 
Nu ska jag se till att denna arbetsdag blir över men vi ses lite senare med ett tidsinställt inlägg! 
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fina kläder! Det tar ett tag att vänja sig, kan inte tänka mig annat, du är ju van att alltid ha dem. Men hoppas du hittar på bra saker att göra medan du väntar så det ändå känns okej och inte bara jobbigt! Kram!

  2. Ja det där med att sakna försvinner tyvärr aldrig, har varit separerad från mina barns pappa i 8-9 år nu…man hittar bara sätt att hantera det !!

  3. Haha ja men typ något sånt…xD Det kanske kommer upp en ny video redan i kväll eller så kommer den i morgon. Ska filma den snart i alla fall. 🙂

  4. Hej. Vad roligt att du läser min blogg. Jag förstår att du saknar dina barn. Vad fin klänning. Jag älskar tights, det är så skönt att ha och man kan använda de till tunikor.Det tycker jag är bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.