Fredags energi!

God kväll alla glada!
 
Nu är det äntligen fredag kväll och det ska bli så underbart med sovmorgon imorgon. Det har varit så mycket känslomässigt för min del denna vecka då det har tagit på mina krafter ordentligt. Men nu känns det bättre när jag har en hel helg att se fram emot och ännu mer ser jag fram emot söndag då barnen kommer till mig för då är det min barnvecka.
 
 
 
 
Det blev ett besök hos Netto på hemvägen från jobbet då jag passade på att handla inför helgen. Haha jag köpte inte bara mitt favoritbröd och kvarg men jag ville bara visa att Netto säljer dessa kvarg för endast 5 kr/st just nu. 
 
 
 
När jag kom hem gjorde jag mig en smoothie för att få i mig lite fredags energi då jag blandade ihop blåbär, yoghurt, en banan och lite havregryn med extra fibrer. 
 
 
 
Det blev riktigt smarrigt faktiskt :-D.
 
 
 
 
 
 
Jag önskar er en trevlig fredag kväll och vi ses imorgon bitti igen mina godingar!
 
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jaa jag har skämpat med 2 jäkla dryga veckor, vart mye för mig i alla sinnerna typ ;/… då man tycker att livet fan inte är så nice! Men men sånt händer då å då och det gäller att man förösker skämpa på så gott det går och komma tillbaka på banan *ler*
    TREVLIG HELG iaf =)

  2. Bara fem kronor :O ska allt besöka netto 😀 jobbigt att veckan varit tuff för dig 🙁 men skönt att du har en helg att se fram emot, kram !

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.