My style today!

Det var ett tag sedan jag körde på dagens stil och idag har jag plockat ut mina godbitar för att skapa en hel outfit. Såhär vill jag gå klädd idag som ni ser i kollaget nedanför.
 

Jag vet att det har varit mycket tjat från mig angående plagg med snörning och denna topp har det samt långa, vida ärmar och självklart föll jag för denna topp. Till toppen vore det snyggt med ett par tuffa jeans som gärna får ha någon grym detalj som lappar på knäna och kanske några slitna detaljer. Jag har även plockat ut en snygg, klassisk väska samt boots och ett läckert armband.

 
 
Topp finns här <—
 
Jeans finns här <—
 
Armband finns här <—
 
Boots finns här <—
 
Väska finns här <—
 
 
/PUSS
 
 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Inte dåligt! Gick in på blusen, kostade 500kr. Inte något jag skulle vilja lägga ned på kläder, men den var super snygg och hade gärna velat att den kostade mindre ^^,
    Sv; tack ska du ha 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.