Söndagsbestyr!

 
Dagarna går verkligen sjukt snabbt att jag ännu inte hunnit skriva om helgen som var. Här kommer lite söndagsbestyr då jag och barnen var i lekparken under dagen.
 
 
Vädret var kanon förutom att det blåste en hel del. Men det brydde sig inte ungarna om :-D. 
 
 
Eftersom vi hade ställt om klockan så blev det snabbt mörkt på eftermiddagen.
 
 
 
 Men att tända några levande ljus är ju liksom hur mysigt som helst :-D.
 
 
 
När ungarna hade åkt till sin far passade jag på att tända levande ljus istället för att ha fejkljus. Lillgrabben vill gärna pilla på ljusen fast han vet att han inte får och jag tycker det är otäckt ifall det händer någonting om jag till exempel är på toaletten.
 
Förutom att vi var ute i det vackra vädret åt vi även en god gryta som jag hade lagat och så mycket mer hann vi inte göra denna dag som bara försvann.
 
Usch vad jag saknar barnen och jag avskyr att ha dem varannan vecka men det är ju som det är tyvärr. Nu ska jag betala räkningarna för denna månad men vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Förstår att det måste vara tråkigt att ha dem varannan vecka. Som skilsmässobarn myself så vet jag i alla fall att det då finns tid att längta efter varandra, vilket nog var positivt för relationerna ibland 🙂

  2. VIKTIGT!
    Jag försöker sprida detta så mycket som möjligt, jag har nämligen bytt bloggnamn vilket innebär att man inte längre kommer hitta mig under namnet nouw.com/nataliatrojan, mitt nya bloggnamn är nouw.com/natty
    Mer om der på bloggen!
    /Nouw.com/natty

  3. Hej! (Har aldrig läst bloggen tidigare) jag arbetar på en förskola o är med mina syskonbarn- har 10 syskon. Jag förstår att det måste vara tufft att vara utan dem. Å andra sidan tänkte jag idag- hur orkar folk? Mörkret har kommit. Fulltidsarbete. Barn. Middag. Träning. Barnaktiviteter. Vänner. Familj. Hem. Mathandling osv… jag arbetar inte heltid. Har inga barn. Ändå kan jag vara trött! Jag tror människor behöver vila. Vi får så mycket nya intryck osv. Förut hade man sitt hemhushåll. Mormor kunde hålla barnen en stund osv. Men i början av industrialiseringen kan det inte ha varit lätt. Idag har vi förbättratvillkoren för barnen som föräldrarna som arbetar måste lämna bort. Dock är det för stora barngrupper. Max 15 barn per grupp skulle vara min önskedröm- men det är självklart för mycket begärt. Men det skulle vara ypperligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.