Illusion av längre naglar!

Tjodeloo!
 
Jag har verkligen varit dålig på att ta hand om mina naglar på senaste tiden då jag inte har haft tid. Annars brukar jag måla naglarna varje fredag och snart blir det ändring på det. Här visar jag bilder från förra året då jag målade naglarna på ett sätt för att ge illusion av längre naglar. Eftersom jag sliter mycket på mina naglar på jobbet så blir de aldrig långa och går av lätt.
 
Om jag hinner nu på fredag så tänker jag eventuellt måla dem då, men har inte bestämt mig för hur de ska se ut än.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Jag är riktigt dålig på att måla mina naglar, men det är väl för att jag jobbar på ett äldreboende där man inte får unna sig att måla sina naglar! 🙂
    Sv; ja, det var riktigt gott med kinamat. Haha förlåt 😀

  2. Jag har massa nagellack men har typ slutat måla p.g.a barnet. Eller det är ett dåligt skyll, jag prioriterar annat än är sugen på att måla dem oftare 🙂

  3. Tycker de är så fint med fixade naglar o vill gärna fixa mina men de kan jag bara göra på helgerna o de är knappt lönt, får inte ha nagellack på jobbet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.