Broken heart!

Att få ett hjärta brustet gör verkligen ont!
 
 
 
 
Jag undrar egentligen hur många gånger ett hjärta klarar av att bli krossat?
 
 
 
Att känna den där smärtan med sorg som aldrig går över…
 
 
När smärtan är som värst tror man det i alla fall….
 
 
 
Efter alla tårar av saknad kärlek som dropparna i ett hav så kommer ljuset…
 
 
 
Det händer en dag när man som minst anar det…
 
 
 
Då man finner kärleken igen…
 
 
 
Men att våga igen är en sak!
Kommer jag någonsin våga lita på någon igen efter att ha blivit sårad så många gånger? Åter igen och igen…
 
 
 
Det vad precis det jag gjorde!
Det tog många år innan jag vågade släppa allt och gå vidare…
 
 
 
 
Men det hände igen!
 
 
 
Han sa bara att jag skulle flytta för att han inte känner något för mig längre..
 
 
Är jag bara en sak som man bara kan kasta bort?
Jag känner extrem tomhet och ensamhet…
 
 
Jag har ingen aning längre. Men det var sista gången och mitt hjärta orkar inte mer. Nästa gång, om det någonsin kommer bli någon nästa gång så får det bara inte hända igen. Mitt hjärta orkar inte mer och jag vill inte dö av ett brustet hjärta…
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Ja det var en riktigt bra och mysig helg! 🙂
  Usch vet hur det känns, så himla tungt.. Men det kommer bli bättre även fast det inte känns så just då. Det kan ta tid, det gjorde det för mig men nu är jag "på banan" igen och har börjat träffa den här "J" och mår mycket bättre. 🙂 Håller tummarna för att du börjar må bättre också och att du inte får ditt hjärta krossat igen.

 2. Få sitt hjärta krossat gör så fruktansvärt ont. Jag vet hur det känns…. Ge det tid så hoppas jag att du snart är på benen igen. Styrkekramar!

 3. styrkekramar till dig! <3 det är inte alls kul med ett brustet hjärta, det gör så jävla ont 🙁
  sv; tack, vad kul att du gillade inlägget 🙂 kram

 4. Åh, jag förstår dig. Jag har varit där själv men är numera gift och har barn så ja, även om det känns riktigt jävla piss just nu så blir det bättre. Kram på dig!

 5. Fina du! jag vet inte om jag kan tala för så mycket, då jag är ung, men en sak är säker, du klarar det, precis som andra gånger då du har blivit så sårad. Sluta aldrig kämpa. Man måste gå igenom extremt jobbiga breaks för att hitta den rätta. Den som kommer göra allt och offra allt för dig. Och vet du? I slutändan så lovar jag dig att det kommer vara värt det.

 6. Åh, sånt där är så himla tufft. Kärlek gör ont, och det gör ont är det tar slut. Tyvärr kommer man förmodligen bli sårad och sviken fler gånger. Jag har blivit sårad så många gånger att jag numera trivs själv. Men man får aldrig ge upp. Kämpa på!
  Hoppas det löser sig.
  Kram! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.