Blommor från barnens far!

God kväll mina godingar!
När ungarnas far kom över till oss för att hämta barnen så hade han med sig blommor till mig och det tyckte jag var jätte gulligt av honom. Jag vet att blommorna inte betyder någonting utan han ville nog bara vara snäll :-D.
 
 
 
 
Nu står blommorna så fint på mitt köksbord och jag gillar att det är halloween-tema. Eftersom jag kommer vara ensam halloween helgen så struntar jag att göra halloween fint hemma men nu har jag i alla fall den här blomman. 
 
Tack så mycket för alla gratulationer från er och det värmer verkligen! 
 
Nu ska jag titta på programmet “Inte OK” och sedan på “Solsidan” men vi ses imorgon bitti igen.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Fina blommor! 🙂
    Ja det var tråkigt att jag inte kunde åka vid 15 som det var tänkt, men gjorde inte så mycket ändå eftersom jag kom iväg med tåget vid 20 🙂 Å sen fick vi ju en hel helg ledigt tillsammans 😀 Hade han tackat nej till att jobba torsdagkväll så hade han varit tvungen att jobba hela dagen igår, så då var det bättre att han jobbade torsdagkväll 🙂
    Har du haft en bra helg fina du? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.