Doftpinnar

 
 
I mitt badrum luktar det verkligen jätte äckligt och det spelar ingen roll hur mycket jag städar. Därför har jag planer på att köpa doftpinnar till badrummet.
 
 
Men istället för att köpa doftpinnar med tillbehör så funderar jag på att göra en egen. Man kan ju ta någon söt glasburk eller i plast där man häller i lite vatten och doftolja. Grillpinnar i trä kan jag köpa på Ica och så vips har jag en personlig sak som doftar gott.
 
Tröttnar jag på designen är det bara att byta burken till en ny, och tröttnar jag på doften är det bara att köpa en ny doftolja. 
 
 
Doftoljor finns att köpa lite här och var har jag märkt då det finns mängder av olika dofter att välja emellan. Hos fyndiq.se har de väldigt bra priser på mängder av olika doftoljor såg jag, då det säkert kommer bli några klick därifrån.
 
Det är även en sak som jag måste spana in hos Panduro och just nu är min hjärna full av nya ideér men jag återkommer när jag har införskaffat allt!
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Sånna där har vi i badrummet! Meganöjd! 🙂 Dock börjar oljan ta slut så är väldigt tacksam över tipset var man kunde hitta ny till ett OK pris! 🙂

  2. Hej, jag har just nu en tävling på min blogg där du kan vinna ett presentkort hos caseapp.se. Där du kan designa ditt egna mobilskal eller skin till datorn! Kika gärna in, kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.