Superstay Betterskin Powder

 
Jag brukar alltid använda puder från Isadora men sist köpte jag något helt nytt!
 
 
 
Detta är ett nytt puderfondation från Maybelline som ska både täcka små skönhetsfel, dölja glans och rodnader. Det står även att den ska ge en felfri täckning och matt hy hela dagen och det låter verkligen som något för mig.
Därför vill jag ge denna produkt en chans!
 
 
 

Det kommer bli spännande att se om den är så bra som det låter i beskrivningen och jag återkommer med recessioner när jag har börjat använda den!

 
Är du också sugen på att testa den så hittar du den genom att klicka här <—
 
 
/PUSS
 
 ♥

0 comments / Add your comment below

  1. hoppas du blir nöjd! jag har testat foundationen i samma kollektion och den passa inte min hud alls, upplevde att den blev väldigt kakig på hyn. men pudret kanske är bättre. eller så är bara min ny konstig haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.