Svart med vinrött

 
God morgon mina raringar!
Vinrött med svart är min favorit kombination under hösten och det var just dessa färger jag matchade igår. 
 
 
Tänk att redan halva veckan har gått som ett svep och snart är det helg igen. Det är inte vilken helg som helst utan det är även min födelsedag på söndag haha! Men jag har faktiskt inga planer förutom att bara umgås med barnen. Stortjejen har redan skrivit en inköpslista för hon vill gå upp tidigt på morgonen för att baka en tårta till mig medan jag och lillgrabben sover. Det får vi se hur det blir med det eftersom det är alltid hon som sover längst av alla på helgerna :-D. 
 
Då är det dags att ta tag i denna dag och vi ses lite senare mina godingar!
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Har nog inga kläder i vinrött, men skulle gärna vilja ha. Då jag verkligen hittar något vinrött så har jag inte råd :/ men det är så sjukt snyggt på killen! 😀
    Sv; ja, det var roligt att umgås med killen i ett shoppingcenter 🙂 tack ska du ha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.