Det spökar!

 
Här om dagen när jag tog en selfie inne i omklädningsrummet på jobbet så dök det upp ett öga på skåpet som ni ser på bilden. Läskigt va?
Nä så var det inte riktigt utan det sitter en lapp på skåpet som jag ville dölja med något och då blev resultatet såhär. Jag tycker att det blev lite coolt faktiskt så därför ville jag visa bilden för er!
 
Jag minns inte vilken app jag använde den gången men kommer jag på det så återkommer jag. Appar är verkligen roligt och för några år sedan fanns det inga appar överhuvudtaget och just nu kan jag inte ens tänka mig ett liv utan appar. 
 
Har ni någon favorit app?
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket sötis! Försökte kommentera ditt inlägg med jul ljustakarna men det gick inte. Ska bli mysigt med jul snart! 🙂 Saknar dock den svenska julen lite, men det får bli nästa år:)

  2. Men så läskigt det ser ut!
    Förstökte också kommentera jul-inlägget, men funkar inte… Brukar alltid bli lite julpynt som behövs kompletteras.. Varit sugen på en större tomte vid kaminen, men vi får se…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.