Höstlig outfit!

 
God morgon mina finisar!
 
 
 
Har ni haft en bra helg? Det har jag haft och denna vecka har jag barnen hos mig.
 
 
 
Veckorna som jag har barnen börjar jag en halvtimme senare och slutar en halvtimme tidigare så jag hinner hämta och lämna ungarna på fritids. 
 
 
Här på bilderna ser ni fredagens outfit som jag har glömt att visa för er. Kappa, stövlar och stickat är verkligen höst enligt mig och igår tog jag jättefina höstbilder utomhus. Ni som följer mig på instagram har redan sett en bild från igår men självklart lägger jag upp bilderna även här på bloggen.
 
Nu ska jag återgå här men vi ses lite senare!
 
/PUSS
 
Shares 0

0 comments / Add your comment below

  1. Otroligt snyggt! Älskar halsduken till, du ska verkligen vara nöjd idag! 😀
    Sv; ja, det är skönt att vara ledig även ifall jag gärna skulle vilja befinna mig på mitt jobb och tjäna in pengar ^^,
    Ja, visst är hon 😀

Kommentera