Att skriva en bra presentation

Jag håller just nu på att skriva en ny presentation till bloggen då den behöver förnyas. Problemet är att jag är jätte dålig på att skiva presentationer så därför skriver jag en nu som ni gärna får rätta.
 
 
 
 
Jag är en glad tvåbarnsmamma som driver denna blogg där ni får följa mitt liv som singelmamma då jag har barnen varannan vecka.
Under mina barnveckor blir det fokus på mammalivet medan mina barnfria veckor blir det mer fokus på träning och eventuella nöjen.
Utöver det skriver jag en hel del om mina intressen som är mode, inredning, skönhet och foto då jag fotar allt jag ser. 
Annars jobbar jag på USÖ i Örebro då jag pendlar några mil om dagen måndag till fredag och har bloggen som hobby.
(Ni får gärna kontakta mig via mejl vid frågor: netti108@hotmail.com)
 
/PUSS
 
Vad tycker ni?
 
Ni får jätte gärna rätta mig eller skriva era åsikter om vad ni tycker för det skulle jag bli väldigt tacksam över! Jag vill inte byta presentation fören jag har fått den perfekt :-D.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

 1. Tycker själv att det är svårt att skriva en bloggpresentation, har gjort om min säkert en miljon gånger. Den är bra när man själv känner sig nöjd skulle jag nog säga =)

 2. Jag vill egentligen inte ändra din text eftersom det är du som skriver och du är du liksom. Tycker vadsom funkar bra så länge det är dina ord, men jag skriver om den lite som ett tips bara men du gör precis som du vill!
  Anledningen till att jag kortade ner den var för att en läsare som inte känner dig snabbare ska bilda sig en uppfattning om HELA dig och samtidigt blev det lite mer flow i texten.
  "Jag är en glad singelsmamma till två barn som fotar allt jag ser. Varannan vecka har jag och mina barn fullt ös och resterande tid ägnar jag mest åt mina intressen som träning, mode, skönhet och inredning. När jag inte gör det jobbar jag på USÖ i Örebro som är ett par mil härifrån. Bloggen är min hobby och jag fyller den med allt jag hinner med, och lite till.
  Frågor? Samarbeten? Mejla! netti108@hotmail.com
  Men än en gång – du ska skriva som du vill och du kan rata det om du vill. Absolut inget måste och det du skrev tycker jag också är bra.

 3. Jag tycker inte att du skall skriva "eventuella nöjen" utan bara "nöjen". Annars låter det som att du har tur om det skulle råka hända något kul i ditt liv.. Hoppas att du förstår mitt tänk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.