En manlig kollega med klänning!

Hejsan hoppsan!

Ursäkta för dessa kassa bilder men det blir verkligen ingen bra att fota i mörkret. Men det som jag ville visa er på bilderna är denna snygga tröja från gina tricot som jag har på mig. Jag har haft den ett tag men har bara glömt bort att visa den för er.
 
 
God morgon på er alla glada!
 
Jag måste bara berätta en rolig sak för er som hände på jobbet igår!
 
Haha! En manlig kollega kom in i personalrummet på morgonen med några kaffekoppar då han pekade på sin bussarong. Jag såg att den satt lite konstigt på honom eftersom den var instoppad i byxorna. Han hade råkat sätta på sig en klänning istället för en bussarong och försökte dölja det med att stoppa in den i byxorna. När han gick mot omklädningsrummet för att byta om så lyckades jag knäppa några bilder på honom med klänningen på haha!
 
Tyvärr kan jag inte visa bilderna för er för jag vill inte vara taskig mot honom! Men vi fick oss ett gått skratt och vad vi garvade åt det igår :-D.
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.