Gray with black!

Kollage: Nelly.com

 

1. Cardigan | 2. Top | 3. Ballerinaskor | 4. Byxor

 

Sponsrat inläggBasfärger som grått och svart funkar i alla lägen och snyggt är det också tycker jag. Jeans med hög midja tillsammans med en kort topp är liksom riktigt läckert enligt mig och såhär vill jag gärna se ut idag. Nu är jag äntligen hemma efter denna långa dag på jobbet med ett besök på gymmet efteråt. Men nu har jag överlevt denna måndag och det känns väldigt skönt. Nu blir det att stoppa i sig någonting i magen innan duschen men vi ses lite senare mina godingar!/PUSS♥

0 comments / Add your comment below

  1. Tack så mycket! 😀 Är riktigt nöjd med träningskläderna, så sjukt snygga 😀
    Skönt att du också gymmat idag! Jag hade värsta abstinensen eftersom jag inte gymmat sen i onsdags. Så i eftermiddag/kväll var det riktigt härligt att gymma 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.