Dagens projekt!

God förmiddag mina glada!
 
Idag har jag verkligen miljoner billioner saker att göra så därför har jag inte hunnit blogga fören nu. Igår kom ungarna till mig och stortjejen mådde inte bra så vi fick ta en promenad till affären för att köpa alvedon. Men idag mår hon prima och det känns väldigt skönt. Lillgrabben var också väldigt trött och gick och la sig frivilligt vid halv nio på kvällen. Vår planerade fredagsmys till Idol blev inte riktigt som jag hade planerat då jag ställde mig och strök gardiner istället när ungarna sov. 
 
Att stryka gardiner tar mycket längre tid än jag hade tänkt mig och detta projekt fortsätter jag med även idag. Ikväll kommer jag att få besök så jag vill hinna göra så mycket som möjligt här hemma och vissa saker kräver två personers hjälp och då blir det perfekt.
 
Nu ska jag laga kycklingwok till mig och barnen men vi ses lite senare!
 
/PUSS
 
♥ 
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Åååh ibland blir det ju inte som man hade tänkt men ibland kan det vara bra det med =)… men helgen är inte slut än ju! Ha en fortsatt TREVLIG HELG nu…
    Kramen damen!

  2. Vad tråkigt att dom inte kände sig så krya men bra att dom är hos sin mamma som pysslar om dom 😀 hoppas du får en trevlig kväll 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.