Jag är så glad!

 Jeans och fuskpälsjacka från hm // Tröja från lindex // Halsduk från burberry // Stövlar från ellos // Väska från marc by marc Jacobs
 
“Inte världens gladaste bilder men glädjen finns inombords”.
 
 Tjoho alla glada!
 
Jag är så glad att jag äntligen har fått upp mina gardinstänger och i helgen ska det fixas och trivas minsann! Men jag måste köpa nya gardiner till vardagsrummet eftersom jag inte har några och det ska jag eventuellt göra på lördag. Jag tror att jag har bestämt mig för ungefär hur det ska se ut och i butiken får jag säkert mer inspiration.
 
En sak till!
Igår fick jag ett SMS att soffan som jag har beställt hos Mio har landat i butiken. Jag blev så förvånad eftersom leveransen var beräknad vecka 44 och det kan ju inte bli bättre! Hoppas ungarnas far har tid med att hjälpa mig väldigt snart så att jag kan sitta som en människa i vardagsrummet :-D.
 
Ovanför ser ni föresten dagens outfit som jag klickade lite snabbt i morse innan jag for iväg mot bussen. Det har verkligen blivit kyligare ute och jag behöver till och med vantar på morgonen.
See you later!
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

 1. Men vad skönt att soffan är där att hämtas på Mio och även skönt att du äntligen kan fixa med gardinerna! 😀 jätte fin outfit även! 😀

 2. Men vad skönt att soffan är där att hämtas på Mio och även skönt att du äntligen kan fixa med gardinerna! 😀 jätte fin outfit även! 😀

 3. Så fin halsduk!! 😀
  Nu är en ny baby-photoshoot uppe på bloggen, hoppas du gillar den och glöm inte trycka på gilla-knappen isåfall! Ha en toppendag fina du! <3

 4. Så fin halsduk!! 😀
  Nu är en ny baby-photoshoot uppe på bloggen, hoppas du gillar den och glöm inte trycka på gilla-knappen isåfall! Ha en toppendag fina du! <3

 5. Va kul, glad för din skull gumman 🙂 <3 Kramar
  sv; Ja men visst är den, man älskar ju såna toppar/linnen med snörning på 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.