Färska blommor

 
Jag älskar färska blommor och förra helgen kunde jag inte låta bli att köpa hem blommor till mitt köksbord. 
 
 
 
Annars är vita tulpaner mina största favoriter men ibland är det roligt med lite annat.
 
 
 

Dessa blommar fortfarande så fint hemma hos mig och vi får se om blommorna överlever helgen? 

 
Annars har jag faktiskt bara en levande växt hemma hos mig just nu som fick följa med mig från mitt förra hem. Jag tänker köpa nya växter när allt är på plats för då blir det mycket roligare. Nu är det inte heller långt kvar tills det är dags att sätta upp ljusstakarna inför advent och nästa år när stakarna ska bort kan det vara roligt att ersätta dem med nya växter. 
 
Håller ni inte med mig?
 
/PUSS
 
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Gud så fina gumman 🙂 <3 <3
    sv; Tack hjärtat, så blir det då man får nog 🙂 Kanske tragiskt från människor och fotrsätta gnälla trots efter vi gift oss. Dont get it hahaha 😉

  2. Så fina, blommar gör verkligen skillnad i hemmet 🙂
    sv: Ja oftast blir det ju så tyvärr, att man ser det i efterhand.
    Tack så mycket 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.