Kvällens kap inför helgen!

 
 
God kväll mina kära!
 
Imorgon är det fredag då det kanske innebär festligheter för många och därför tipsar jag om denna ursnygga och enkla klänning som kostar ynka 149 kr. Vilket kap!
 
Klänningen är från märket Jacqueline De Yong och finns i svart eller mörkgrå färg. Figurnära modell med stretch och polokrage.
 
Du hittar klänningen här <—
 
Eftersom klänningen är väldigt enkel och klassisk så får accessoarerna gärna ta större plats! Här ovanför har jag plockat ut några av mina favoriter som jag gärna hade matschat till klänningen oavsett om klänningen är svart eller grå. 
 
 
Armband från Pieces finns här <—
 
Väska från Michael kors finns här <—
 
Läppstift Make Up Store finns här <—
 
Heels från New Look finns här <—
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Sv: det blev ju en vardag för oss till slut. Men jag blev ju som glad när vårat jobb avslutades där för man visste aldrig vad som kunde hända där. Har flera på lager där ifrån.. dom här ligger i toppen på listan av dom sakerna som hände där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.