Så mår jag just nu!

Godmorgon på er!
 
Det var längesedan jag visade en outfitbild och det här är gårdagens som jag hann fota när jag kom hem innan det blev för mörkt ute. Bilderna blir ju ändå som bäst i dagsljus och det blir det största problemet under de mörkaste tiderna.
 
Ni kanske undrar hur jag mår just nu efter flytten?
 
Jag mår faktiskt bra och har även upptäckt att jag inte har några känslor alls för ungarnas far längre! Det trodde jag aldrig för några veckor sedan och det är så himla skönt. Vi har väll helt enkelt vuxit ifrån varandra efter ett 11 årigt förhållande och det känns så bra att vi kan vara vänner för barnens skull. 
 
Jag återkommer med mera information om mina tankar och känslor i ett annat inlägg när jag känner mig redo för att skriva om det.
 
/PUSS
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Vad skönt att du mår bra :).
    Det kommer massor med spökhistorier så bara håll i hatten. Tror att jag har så det räcker till halloween. Kanske mer 🙂

  2. Jättesnygg outfit! Älskar halsduken 😀 Passar dig jättebra!<3
    Åh vad skönt och höra att du tagit allt så bra, även fast saknaden finns kvar! Men det går mot rätt håll! Ta hand om dig fina du!<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.